La pianista María Parra presenta “Mouvement” en la Cripta de Cambrils

Artículo en la Revista Cambrils con motivo del concierto de presentación de “Mouvement” en la Cripta de Cambrils. Firmado: Josep Maria Ferrando.

http://www.revistacambrils.cat/index.php?c_noticia=24421


La Cripta de l’Ermita va acollir, el passat diumenge al vespre, dins del Cicle de Concerts de Tardor, un recital de piano amb la pianista i compositora Maria Parra Peñafiel, que va presentar el seu segon treball discogràfic «Mouvement». Es tracta d’un homenatge al moviment artístic que es va desenvolupar a París entre finals del segle XIX i començament del segle XX, en un ambient cultural on va sorgir l’impressionisme i el romanticisme centreeuropeu. La música d’autors espanyols i francesos va conformar aquest «Mouvement» amb músics com Claude Debussy, Enrique Granados o Manuel de Falla.

El virtuosisme aconseguit en la seva dilatada trajectòria com a pianista fa que Maria Parra transporti al públic a aquest ambient musical parisenc i espanyol, interpretant magistralment diverses peces d’aquests tres músics universals. Entre d’altres el mateix «Mouvement» de Claude Debussy, «Danza núm. 2 La Oriental» de Enrique Granados o diverses peces de «El Sombrero de Tres Picos» de Manuel de Falla.

De nou un concert de màxim nivell que va fer gaudir als assistents, que van acomiadar el concert de Maria Parra amb força aplaudiments. L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils va ser l’organitzadora del concert.

Compartir
All rights reserved. © Maria Parra Peñafiel 2020. Aviso legal - Política de privacidad - Política de cookies - Web design: emepecestudio.com